Skip to main content

Dansworkshops

DanzArte is een veelzijdige dansschool, die zich actief inzet voor allerlei projecten en workshops. We hebben ervaring met het verzorgen van educatieve workshops op basisscholen, middelbare scholen en het speciaal onderwijs. De workshops worden met veel enthousiasme gegeven en aangepast aan het niveau van de deelnemende groep en we proberen iedere deelnemer vooral plezier te laten beleven aan dansen.

Weddingdance

Wil jij je vrienden en familie verrassen met een spetterende openingsdans? Samen gaan we op zoek naar jullie wensen en jullie mogelijkheden voor deze onvergetelijke dag.

Vrijgezellenfeest / Vriendinnendag

Wat is er nu leuker dan een gezellige dansworkshop met alle vrijgezellen onder elkaar? Of samen dansen als vriendinnendag uitje? In overleg is alles mogelijk. We geven diverse dansstijlen op maat: Hiphop, Salsa, Burlesque. Kies wat het beste bij jullie past en wij maken er een swingende en gezellige dag van!

Kinderfeestjes

Wil jij een swingend kinderfeestje? Dan ben je bij DanzArte ook aan het juiste adres. Want bij DanzArte kunnen we dit perfect houden. Je mag zelf je muziekvoorkeur aangeven en samen met je vrienden /vriendinnetjes leren we je een gave dans op jouw uitgekozen muziek. Natuurlijk maken we ook ruimte voor spelletjes en krijgt iedereen wat lekkers te eten en te drinken. Aan het eind van het feestje is er showtime! Een spetterend optreden in kostuums en iedereen ontvangt ook een mooi dansdiploma.

Optredens

Op zoek naar dansers voor een opening van een evenement, achtergronddansers of voor andere projecten neem gerust contact met ons op. Wil je meer informatie neem gerust contact met ons op.