Skip to main content

Over ons

DanzArte wil de passie voor dans overdragen aan alle kinderen, tieners en volwassenen. Onze opgeleide en professionele docenten zorgen ervoor dat elk danser zijn/haar talent maximaal kan ontplooien in een gezellige sfeer en doen er alles aan om iedereen bij DanzArte thuis te laten voelen. De danslessen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau.

DanzArte Dansschool heeft 2 locaties te weten in Aalten en Dinxperlo. Beide dansscholen staan onder leiding van Magali Tiemersma en op beide locaties worden er diverse dansstijlen aangeboden.

Naast Magali worden er ook lessen gegeven door Hellen Schieven, Stefania Tiemersma en Tom Nieuwenweg.

DanzArte streeft er naar dat iedereen zichzelf kan zijn binnen de dansschool en iedereen zich op zijn of haar eigen niveau en tempo kan ontwikkelen. Zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan dansen is dan ook het doel van de dansschool!

Voor iedereen die bij DanzArte komt dansen is er elk jaar de gelegenheid om tijdens een eindvoorstelling in de spotlight te staan en te laten zien wat hij of zij heeft geleerd. Tijdens de eindvoorstelling is iedereen welkom om te komen kijken.

Daarnaast krijgen we vaak aanvragen binnen voor optredens (soms last minute). Deze proberen wij zo duidelijk en snel mogelijk te communiceren. Per optreden bekijken wij welke groep of welke mensen beschikbaar zijn voor het optreden en of deelname haalbaar is.